Analyysi: Nämä ovat kaksi Fib-hintatavoitetta Bitcoinin lyhyelle aikavälille

Kun Bitcoinilla ei ole merkkejä hidastumisesta, tunnettu analyytikko punnitsee joitain mahdollisia Fibonacci-hintatavoitteita lyhyellä aikavälillä.

Bitcoin on ollut uskomattoman ajon viimeisten parin kuukauden aikana. Hinta nousi halutun 20000 dollarin rajan yläpuolelle aiemmin joulukuussa, eikä se osoita mitään hidastumisen merkkejä, ja kaikkien aikojen ennätys on yli 28000 dollaria.

Bitcoin-hinta steroideilla

Alle kolme kuukautta sitten bitcoinin hinta oli hieman yli 10000 dollaria, ja on epätodennäköistä, että kukaan olisi voinut ennustaa mitä seurasi.

Lokakuussa hinta alkoi nousta ja ennen kuin tiesimme sen, se oli saavuttanut alle 20 000 dollarin. Se oli kuitenkin joulukuun puolivälissä, kun asiat alkoivat mennä parabolisiin.

Pelkästään viimeisten 10 päivän aikana bitcoin keräsi noin 9000 dollaria dollarin arvoonsa, ja sen kaikkien aikojen korkein arvo on yli 28 000 dollaria ilman merkkejä hidastumisesta.

Asiat näyttävät vieläkin vaikuttavammilta, kun loitonamme hieman enemmän. Bitcoin on noussut huikeasti 650% maaliskuun alhaisimmista tasoista ja on vain ujo 300%: sta vuosi vuodelta.

Nyt analyytikot ovat vuorollaan vaatimassa seuraavia lyhyen aikavälin tavoitteita, kun jatkamme hintahaun etenemistä.

$ 30K ja $ 36K ovat seuraavaksi, analyytikko sanoo

Kun bitcoin käy kauppaa tuntemattomalla alueella, vertailupisteitä ei ole, jotta voimme auttaa meitä määrittämään seuraavat tavoitteet.

Tunnettu analyytikko ja kauppias Alex Krüger keskusteli viimeisimmässä Twitter-merkinnässään joitain mahdollisuuksia siitä, mihin bitcoinin hinta saattaa olla seuraavaksi.

„Kun omaisuuserä käy kauppaa kaikkien aikojen korkeimmillaan, ei ole aikaisemman kaupankäynnin historian vertailupisteitä, joita voidaan käyttää tasona. Tällöin elinkeinonharjoittajat tarkastelevat avainkierroslukuja ja Fibonacci-laajennuksia. BTC-tason kauppiaat katsovat nyt olevan 30K (pyöristetty numero ja fib) ja 36K (fib). „

Tietenkin, kuten aina, on tärkeää olla erityisen varovainen. Pelkästään viimeisten seitsemän päivän aikana BTC on noussut yli 20%, eikä korjaus ole poissuljettua.