Bitcoin (BTC) wordt Bearish, Bitfinex walvis verschijnt weer op Twitter

In het kort:

  • Bitcoin vecht opnieuw om het hoofd boven de $9.000 te houden.
  • Bitfinex Whale, @Joe007, is sindsdien weer verschenen op Twitter.
  • @Joe007 had zijn account uitgeschakeld toen Bitcoin begin mei $10.000 brak en op zoek ging naar een stierenloopje.

De beroemde Bitfinex-walvis, @Joe007, is weer actief op Twitter na het verlaten van het sociale-mediaplatform begin mei. In een tweet van twee zinnen kondigde @Joe007 enthousiast zijn terugkeer aan door te zeggen dat het tijd was om wat meer plezier te hebben. Een screenshot van de tweet is hieronder te vinden.

Waarom @Joe007 Twitter heeft verlaten

@Joe007 had op 7 mei jl. twitter achtergelaten met als argument dat hij veel redenen had om dit te doen, waarbij de primaire reden was dat hij zijn handelsopstellingen moest beschermen. In zijn afscheidsdraad op het social media platform had @Joe007 uitgelegd dat elke handel die hij op Twitter plaatste waarschijnlijk werd herontworpen. Het blootleggen van zijn trading setups was een van de manieren waarop hij uiteindelijk kon verliezen.

…Ik kan me Twitter niet echt veroorloven. Er zijn vele redenen waarom ik niet kan blijven, helaas.

Hier is er een. Handelen is een gevaarlijk, vijandig, high-stakes infospel. Het wordt gespeeld tegen de besten in de klas, op zoek naar enig voordeel. Je handelsresultaten en standpunten zijn openbaar geeft hen te veel voordeel ten opzichte van jou. Er zijn al hulpmiddelen om mijn portefeuille te reconstrueren.

Zijn terugkeer valt samen met een Bearish Bitcoin…

Op te merken valt dat @Joe007 bekend staat om zijn bearish outlook op Bitcoin. Voordat hij Twitter verliet, was hij er zeker van dat Bitcoin het psychologische niveau van $10.000 niet zou doorbreken en dat BTC op weg was naar berengebied. Maar Bitcoin Investor deed het tegenovergestelde en brak $10.000.

De koning van Crypto heeft het echter moeilijk gehad om de psychologische steunzone van $10.000 te handhaven en is opnieuw in bearish territory aan het vechten voor $9.000 als zijn huidige steun.

Conclusie

Samenvattend, de beroemde Bitfinex-walvis, @Joe007, is na bijna twee maanden van het sociale-mediaplatform weer actief op Twitter. Zijn vertrek in mei viel samen met wat velen dachten dat een bullish Bitcoin was. Bovendien valt zijn terugkeer samen met een periode waarin Bitcoin er weer erg bearish uitziet.

In zijn eerste tweet waarin hij zijn terugkeer aankondigde, heeft @Joe007 verklaard dat hij terug is om zich te vermaken. Dit kan losjes vertaald worden naar het feit dat Bitcoin zich weer in berengebied beweegt.